APARAT DE CURĂȚAT CU ABUR SATURNO SUPER 9KW

APARAT DE CURĂȚAT CU ABUR SATURNO SUPER 9KW

Mașină de curățat cu abur având sistem VDA (Vapori-Detergent-Apă), curățare industrială, programe dedicate pentru curățare cu abur, abur+detergent și limpezire/clătire cu apă la temperatură înaltă.

Curăță/Igienizează orice suprafață vitrată/porțelanată, metal, mochetă sau covor (se va testa rezistența la culoare a materialului), accesorizare completă pentru curățare: lance cu duze, pistol, vârf zone înguste, talpă pentru pereți și geamuri, perie cu păr metalic pentru scos mizerie grea de pe pereți sau pavimente.

Putere mare de 9 kW, posibilitate de accesorizare cu un aspirator de praf-lichide pentru o funcție suplimentară de aspirare finală. Aparat pregătit cu prize 220V pentru alimentare aspirator.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

CITYMASTER 2000

CITYMASTER 2000

Prestație excelentă în măturarea stradală, lățime și raza de întoarcere mică datorită direcției pe ambele axe, permite utilizare...

Detalii
HAKOMATIC B 45 CLH

HAKOMATIC B 45 CLH

Versiune a modelului B45 tip CLH prevazuta cu bazin de recuperare alb avand proprietati anti-bacteriene, plasa suport ustensile pe lateral si sistem r...

Detalii