CITYMASTER 1250plus

+ alte 12 imagini

CITYMASTER 1250plus

Citymaster 1250plus efectuează toate operațiunile de curățenie stradală rapid, confortabil și cu zgomot redus.
Datorită multifuncționalității sale, mașina pentru curățenie stradală Citymaster 1250plus este soluția ideală pentru aplicații municipale deosebit de solicitante, în incintele și căile pietonale, în cele pentru bicicliști și în piețele orașelor, în orice anotimp.
Acestă măturătoare stradală realizează totodată lucrări de spălare stradalăîntreținere a zonei verzi și operațiuni specifice iernii, pentru o curățenie desăvârșită. Măturare, curățarea zăpezii, împrăștierea pietrișului, tunderea gazonului, spălare umedă... Pachetul complet!

Productivitatea maximă este datorată interschimbabilității facile a diferitelor accesorii, ceea ce îi asigură o eficiența economică sporită, prin utilizarea sa pe tot parcursul anului.
Mai mult, acest utilaj pentru curățenia profesională urbană poate fi configurat individual: plătiți doar pentru echipamentele de care aveți nevoie cu adevărat!


Pentru DEMO, achiziție sau detalii, contactați-ne aici: tel: 0729.006.971
mail: sales[at]sala-group.ro 

Citymaster 1250plus oferă timpi de funcționare îndelungată și eficiență economică excelentă.

Echipat cu perii mici, acest utilaj pentru curățenie urbană poate conduce prin pasaje înguste și oferă performanțe maxime de măturare atunci când este echipat cu perii mai mari. Roţile mari şi tracţiunea integrală îi permit să depăşească obstacolele, precum trotuarele şi alte denivelări.

Mai mult decât doar o măturatoare stradală, Citymaster 1250plus realizează o curățare umedă fără praf, fiind  - în combinație cu CityCleaner și periile sale de spălare – o soluție deosebit de eficientă și economică în curățarea temeinică a zonelor cu trafic intens. Această mașină permite o curățare umedă superioară și complet fără praf și îndepărtează chiar și cea mai persistentă murdărie.

Sistemul de colectare a murdăriei și platforma cu perii pot fi îndepărtate rapid și ușor și înlocuite cu diferite dispozitive pentru utilizarea de-a lungul întregului an.

Pe timp de iarnă, Citymaster 1250 oferă întreaga gamă de opțiuni necesare pentru aplicații eficiente și economice. Realizează: pulverizare cu saramură, înlăturarea zăpezii cu mătura, cu o lamă de zăpadă sau cu o perie rotativă de zăpadă.

Alte avantaje competitive:

 • Design robust și întreținere facilă.
 • Timpi lungi de funcționare, datorită capacității  buncărului
 • O gamă largă de echipamente disponibile:
  - Kit complet de iarnă;
  - Furtun aspirare frunze;
  - Instalație de spălare-uscare stradală și Kit curățare-lamelă apă;
  - Perii mici și mari pentru măturare.
 • Nivel ridicat de confort la volan.
 • Curățare ecologică a străzilor, fără poluare cu praf.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

CITYMASTER 600

CITYMASTER 600

Citymaster 600 este un utilaj multifuncțional, cu direcție articulată, ideal pentru îndeplinirea activităților de întreținere a cur...

Detalii
Citymaster 650

Citymaster 650

Mașină multifuncțională profesională de curățare urbană din categoria 2t, cu o flexibilitate maximă în zonele urbane. Economică, ...

Detalii
Maturatoarea stradală M40 PLUS - Macroclean

Maturatoarea stradală M40 PLUS - Macroclean

Cu o lățime de curățare de 3300 mm și o capacitate a containerului colector de 4 mc, măturatoarea stradală Macroclean M40 PLUS oferă o product...

Detalii