Ca partener și aliat de încredere, SALA - Clean Business vă asigură soluția personalizată, pentru orice provocare apărută în menținerea eficientă a curățeniei din curtea sau clădirile companiei, pentru aproape toate domeniile de activitate, inclusiv pentru curățenia stradală gestionată de municipalități.

EXPERTIZĂ

Pionier în România în furnizarea sistemelor profesionale de curățenie, SALA Impex – cu numele de brand SALA - Clean Business – a acumulat o experiență de peste un sfert de secol în domeniul curățeniei profesionale, pentru toate sectoarele: civil și industrial, public și privat. 

Vedeți aici ce solutii avem pentru industria în care activați.

VARIETATE

Găsiți la SALA - Clean Business zeci de mii de  articole livrabile din stoc. De la detergenți, ustensile, dispozitive și alte consumabile de curățenie până la echipamente de curățenie profesională și utilaje mici și mari. De la piese de schimb și accesorii până la tehnologii de ultimă generație pentru toate operațiunile de întreținere și curățenie, inclusiv vehicule multifuncționale „all seasons”, destinate municipalităților pentru curățenia stradală de la măturare și spălare până la deszăpezire.

Găsiți aici produsul pe care îl căutați. Alte utilaje mai găsiți aici

PERSONALIZARE

SALA - Clean Business identifică cu obiectivitate necesitățile reale ale Clientului și generează soluții croite pe măsura provocărilor și posibilităților acestuia. Și aceasta, indiferent cine este Clientul și în ce domeniu activează: Utilizator final (companii din industrie, transporturi, depozite, magazine, sedii de birouri, clinici, instituții administrative ș.a.), Operator din Industria de Curățenie sau Revânzator.

EFICIENȚĂ

Indiferent de dimensiunea Afacerii dumneavoastră, SALA - Clean Business vă oferă cu o promptitudine de neegalat soluția eficientă pentru o curățenie profesională fără pată. Găsiți la noi nu doar mașini, ustensile și consumabile. Beneficiați și de sprijin valoros prin know how, consultanță de specialitate, asistență tehnică, lucrări de întreținere și reparații, posibilități de închiriere sau de achiziție cu plata în rate.

Despre serviciile pe care vi le oferim aflați aici.

ECO

Produsele Sala - Clean Business sunt în concordanță cu cerintele de protecție a mediului și menținerea calității acestuia și în deplină concordanță cu standardele UE.

SOLUȚII

SALA - Clean Business vă susține în toate etapele proiectului. De la identificarea și analiza provocărilor tehnice și financiare, la elaborarea, testarea, implementarea și validarea soluțiilor. De la instruirea utilizatorilor până la asistența tehnică post-vânzare și acordarea unui service calificat.

 

Trimite un e-mail la office[at]sala-group.ro pentru a găsi cea mai bună soluție pentru Tine!

CALITATE

 

PARTENERI

Suntem în permanență în căutarea celor mai inovatoare produse, care respectă natura și ne permit să răspundem cu promptitudine nevoilor industriei. 

Ne alegem Partenerii cu grijă și îi selectăm pe cei mai importanți producători de echipamente, consumabile și soluții pentru curățenie.

SALA GROUP:

Mașini de curățenie

Aspiratoare profesionale, Aspiratoare industriale, Utilaje de spălat/uscat pardoseli, Mașini și echipamente de măturat, Echipamente combinate de spălat/uscat și măturat, Mașini de spălat mocheta, Monodiscuri, Vehicule de curățenie stradală, Măturătoare stradale, Utilaje de deszăpezire și Vehicule multifuncționale.

 

Vacuum cleaning robots.

Aspiratoare autonome - Coboți (roboți colaborativi)

 

Accesorii vehicule multifuncționale

 

Acumulatori de tracțiune

 

Detergenți profesionali

Detergenți concentrați de uz profesional pentru diverse suprafețe lavabile, precum și tratamente speciale pentru suprafețe.

             

 

Echipamente și consumabile pentru curățenie

Cărucioare pentru curățenie, multifuncționale, mănuși menaj, mânere, mopuri, lavete, paduri abrazive, saci pentru gunoi, truse și echipamente pentru spălat suprafețe vitrate.

 

 

Articole din hârtie și dispensere