Sala Group

Despre 

 • Fondată înca din 1994, SALA Impex  este o companie din România ce importă, distribuie și execută lucrări de întreținere sau reparații pentru mașini și utilaje de curățenie profesională, industrială dar și pentru vehicule multifunctionale, stradale. De asemena, importă și distribuie consumabile pentru toate operațiunile de curățenie .
 • SALA GROUP aduce în România nu numai utilaje, vehicule multifunctionale („all seasons”) și  echipamente profesionale ci și tehnologii de ultimă generație pentru curățenie specfică în aproape toate domeniile de activitate precum și pentru curățenie stradală, de la spălare, măturare până la deszăpezire.
 • SALA GROUP este unic reprezentant și importator HAKO în România.
 • SALA GROUP reprezintă în exclusivitate, în România, marca I-Range. 

Viziune 

 • De 25 de ani ne propunem să înțelegem atât nevoile cât și exigențele  CLIENȚILOR NOSTRI, traducându-le în produse și servicii de CALITATE; acțiune ce s-a concretizat, în toți acești ani, nu numai în SATISFACEREA exigentelor CLIENȚILOR noștri ci chiar în depășirea AȘTEPTĂRILOR acestora!
 • Asezăm  CLIENTUL pe primul LOC iar PROIECTELE lui devin OBIECTIVELE noastre, în care întregul nostru COLECTIV ( 28 de angajați)  devine  IMPLICAT ACTIV pentru a putea duce la bun sfârșit fiecare PROIECT cu echipamente și utilaje  „croite pe măsură”
 • Serviciile noastre sunt :CLICK AICI

Misiune 

 • Oferirea unui serviciu complet ce pornește de la găsirea de soluții optime pentru fiecare proiect până la întreținerea utilajelor achiziționate pentru a putea oferi „viață lungă” proiectului dar și utilajelor.
 • Îmbunătățirea serviciilor dar și a fluxului operational și de gestiune. Tocmai de aceea am ales să lucrăm cu un soft ERP ce ne permite atât nouă, cât și clienților noștri urmărirea derulării proiectelor pe centre de cost.
 • Noi dăm importanță atât proiectelor cât și oamenilor, prin urmare relaționarea cu clientul și cu nevoile acestuia o considerăm de o importanță majoră.
 • Aducem pe piață cele mai noi tehnologii ce pot eficientiza întregul proces de curățenie.
 • Misiunea SALA GROUP este să găsească cea mai eficientă soluție pentru ca afacerea ta să fie curată și să meargă bine.

Trimite un e-mail la office[around]sala-group.ro pentru a găsi cea mai bună soluție pentru Tine!

 

Parteneri

Suntem în permanență în căutarea celor mai inovatoare produse, care respectă natura și ne permit să răspundem cu promptitudine nevoilor industriei. De aceea ne alegem Partenerii cu grijă și am selectat cei mai importanti producatori:

Mașini de curățenie

Aspiratoare profesionale, Aspiratoare industriale, Utilaje de spălat/uscat pardoseli, Mașini și echipamente de măturat, Echipamente combinate de spălat/uscat și măturat, Mașini de spălat mocheta, Monodiscuri, Vehicule de curățenie stradală, Măturătoare stradale, Utilaje de deszăpezire și Vehicule multifuncționale.

 

 

Accesorii vehicule multifunctionale

 

Acumulatori de tractiune

 

Detergenți profesionali

Detergenti concentrati de uz profesional pentru diverse suprafețe lavabile precum și tratamente speciale pentru suprafețe.

 

 

Echipamente și consumabile pentru curățenie

Cărucioare pentru curățenie, multifuncționale, mănuși menaj, mânere, mopuri, lavete, paduri abrazive, saci pentru gunoi, truse și echipamente pentru spălat suprafețe vetrate.

 

 

Articole din hârtie și dispensere