Mașină de curățat scări rulante - ESCALATOR 550

+ inca o imagine

Mașină de curățat scări rulante - ESCALATOR 550

 

Până la sfârșitul lunii februarie, Sala- Clean Business vă oferă o reducere de 15% din valoarea totală, la achiziționarea unui Duplex Professional Escalator 550 - Mașina destinată întreținerii sau curățării temeinice periodice a scărilor sau trotuarelor rulante.

Pentru alte informații și achiziție:

Tel: 0729.006.971

Mail: sales@sala-group.ro

DESCRIERE

Mașina de curățare a scărilor rulante Duplex Escalator Professional 550 este destinată întreținerii sau curățării temeinice periodice în locațiile cu mai multe scări sau trotuare rulante

Mașina profesională de curățare de la Duplex este deosebit de eficientă, putând curăța perfect scările sau trotuarele rulante prin doar câteva treceri.

Duplex Escalator Professional are un sistem patentat de ghidare unic. Acesta aliniază perfect mașina pe banda de rulare și-i permite o funcționare sigură în timp ce curăță chiar până la marginea scărilor sau trotuarelor rulante.

Mai întâi, Duplex Escalator Professional îndepărtează praful prin aspirare filtrată, apoi realizează ceea ce se numește o „spălare umedă”, pulverizând pe trepte o pânză fină de apă și lichid de curățare.

Periile, proiectate conform cerințelor marilor producători de scări rulante, acoperă complet profilurile treptelor în care se poate acumula murdăria.

ECO. Professional Duplex Escalator:

  • Are control automat al distribuției de detergenți.
  • Folosește minimum de apă necesară.
 
Lungime mm 475
Latime mm 680
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Echipament profesional de curatat/igienizat cu abur CLEANFIX DS8

Echipament profesional de curatat/igienizat cu abur CLEANFIX DS8

Masina profesionala multifunctionala ce spala in profunzime si usuca pardoseli/suprafete vitrate , dar si aspira particule solide sau lichide ceea ce ...

Detalii
FOAMTEC30/70

FOAMTEC30/70

Masina de dezinfectat si curatat: bucatarii, bai, zone Fast Food.

Detalii
Tiger Speed 500

Tiger Speed 500

Tiger Speed 500 cu actionare electrica  avand atasat spate carucior cu usi, fara aspirator inclus. Greutate 252 Kg Dimensiuni (cm) 230x130x125h...

Detalii