HAKO B 310 R

+ alte 2 imagini

HAKO B 310 R

Economica, practica si usor de manevrat este utila spalarii rapide si comode pentru orice tip de suprafata, fiind  ideala pentru spatii  interioare de dimensiuni foarte mari (centre logistice,fabrici,mall-uri).  Constructia masinii permite operatorului o vizibilitate optima, iar volanul ergonomic, cat si sistemul de siguranta si control al masinii permit atat operatorului cat si masinii maxima siguranta.  Prevazuta cu un sistem automat de coborare-urcare a periilor/disc tragator, si a dispozitivului de aspirare, ofera rezultate excelente si fiabilitate ridicata.

Prin sistemul Hako Aqua-Stop adaptat la perii(foto)  si sistemul Hako Aqua - Control se reduce cu pana la 50% consumul de apa si astfel se obtine o economie semnificativa in exploatare si consum de detergenti.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

CITYMASTER 2000

CITYMASTER 2000

Prestație excelentă în măturarea stradală, lățime și raza de întoarcere mică datorită direcției pe ambele axe, permite utilizare...

Detalii
HAKOMATIC B 45 CLH

HAKOMATIC B 45 CLH

Versiune a modelului B45 tip CLH prevazuta cu bazin de recuperare alb avand proprietati anti-bacteriene, plasa suport ustensile pe lateral si sistem r...

Detalii