HAKOMATIC B 530RC

+ alte 2 imagini

HAKOMATIC B 530RC

Practica si usor de manevrat spala si usuca in acelasi timp orice tip de pardoseli sau suprafete dure (gresie, marmura, granit, mozaic venetian, linoleum etc.) fiind extrem de productiva (capacitate de lucru teoreticapentru 2.400 m²/h) .

Prin sistemul Hako aqua - stop se reduce cu 50% consumul de apa si astfel se obtine o economie semnificativa in exploatare si consum de detergenti.

Indicatoarele de avertizare de pe panoul electronic, facilitatatea exploatarii, constructia masinii din materiale usoare si rezistente, motoarele capsulate si protejate, robustetea in regimuri de lucru dificile, va garanteaza o durata de viata indelungata si eficienta dorita.

Vizibilitate optima asupra suprafetei de curatat.

 

Avantaje:     

 - raport pret/calitate excelent  

 - capacitate mare de spalare de curatare datorita dozajului economic al apei controlat electric avand capacitatea de memorare pe functiile masinii.

 - economie de pana la 50% in consum de apa si detergenti.

 - manevrabilitate si stabilitate ridicata (datorita cinematicii speciale a dispozitivului de aspiratie parabolic, folosind tehnologie superioara pentru curatenie industriala in constructia masinii).

 - constructie compacta, usor de controlat, cu rezultate stralucitoare chiar si in cele mai dificile aplicatii.

 - intretinere usoara si diagnosticare rapida a defectiunilor.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

CITYMASTER 2000

CITYMASTER 2000

Prestație excelentă în măturarea stradală, lățime și raza de întoarcere mică datorită direcției pe ambele axe, permite utilizare...

Detalii
HAKOMATIC B 45 CLH

HAKOMATIC B 45 CLH

Versiune a modelului B45 tip CLH prevazuta cu bazin de recuperare alb avand proprietati anti-bacteriene, plasa suport ustensile pe lateral si sistem r...

Detalii