I-MOP XL BLUE KNOB

+ alte 3 imagini

I-MOP XL BLUE KNOB

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop, comparativ cu alte metode clasice de curățare a pardoselilor, amortizează suficient de repede investiția inițială. (Faceți click pe foto alăturată)

Revoluționare, flexibile și puternice, aceste mașini de curățat pardoselile fac să crească eficiența utilizării  forței de muncă.

Pentru o curățenie profesională de excepție aveți acum o ocazie: să achiziționați echipamentul recondiționat I-MOP XL BLUE KNOB cu un preț începând de la:

1.619,00 € (fără TVA)

 

Pardoselile ajung să se curețe cu i-mop de peste 5 ori mai rapid decât în cazul spălării obișnuite cu mopul clasic. Iar consumul de apă se reduce cu până la 95%!

În plus, i-mop lasă podeaua uscată imediat și mai igienică, fiind capabil să curețe până la marginea podelei și pe sub obstacole de tot felul.

Astfel, pardoselile cu suprafețe mici și medii sunt curățate cu până la 30% mai rapid, față de curățenia realizată cu mașinile clasice de spălat-uscat pardoseli.

 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

HAKOMATIC B 530RC

HAKOMATIC B 530RC

Practică și ușor de manevrat, mașina de curățat și igienizat pardoseli B530 RC spală și usucă în același timp orice tip de pardoseli ...

Detalii
SCRUBMASTER B45/51

SCRUBMASTER B45/51

Mașinile de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B45 sunt instrumente moderne pentru întreţinerea și spălatul temeinic al oricăror pode...

Detalii
HAKOMATIC B115R –TB 650

HAKOMATIC B115R –TB 650

Economică, practică și ușor de manevrat, această masină penru curățenia profesională este utilă pentru spălarea rapidă și comodă a ori...

Detalii