KADEME Microfogger - GENERATOR ABUR/FUM PENTRU DEZINFECTARE ȘI IGIENIZARE URBANĂ

+ alte 3 imagini

KADEME Microfogger - GENERATOR ABUR/FUM PENTRU DEZINFECTARE ȘI IGIENIZARE URBANĂ

KADEME Microfogger, noul Sistem pentru DEZINFECTARE ȘI IGIENIZARE URBANĂ, poate fi alimentat și utilizat cu substanțe virucide și bactericide, scopul său principal fiind cel sterilizarea la scară largă, prevenirea/combaterea epidemiei SARS-COV-2 (COVID-19), dar se va putea utiliza, ulterior, si pentru DEZINSECȚIE sau odorizare URBANĂ.

Sistemul nou proiectat și testat, de generare a aburului/fumului, pulverizează micro-granulele de abur până la 30 metri distanță de vehicul. 84 de duze de ceață transformă lichidul în particule minuscule și împreună cu ventilatoarele fac posibilă pulverizarea acestora în formă de ceață, realizând un canal de flux de aer ce igienizează zona.

Sistemul se poate atașa și utiliza pe/cu orice mașină care are un bazin de apă, conexiune și bară susținere spate și este proiectat astfel încât să poată fi montat ușor pe diferite modele de vehicule municipale cu rezervor de lichide (MĂTURĂTORI STRADALE, MAȘINI DE SPĂLAT STRĂZILE, CISTERNE APĂ, UTILAJE DE POMPIERI ș.a).


Pentru demonstrații, alte detalii și ofertă, contactați aici: 0729.006.971 , e-mail : sales@sala-group.ro


 

Principiul de lucru al Unitatii Kademe Microfogger, atașată în spatele unei mașini cu bazin pt lichid, se bazează pe:

  • - Unitate acționată cu motor auxiliar pe benzină (5.5 kW),
  • - Pompă de înaltă presiune (200 bar),
  • - Ventilatoare (7) cu 12 duze/suflante,
  • - Cele 84 duze ce creează un mediu cețos, într-o perioadă scurtă de timp.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

FOAMTEC30/70

FOAMTEC30/70

Echipamentul pentru curățenie profesională Foamtec (în două variante: 30 și 70 l - capacitate rezervor) permite igienizarea si salubrizarea...

Detalii