Curățați orice suprafață cu mașinile și echipamentele i-scrub, chiar și zonele greu de accesat, indiferent dacă sunt în plan orizontal sau vertical. Pardoseli, scări, chiuvete, în spatele vaselor de toaletă... oriunde!

Performanțe de curățare optimizate

Obțineți performanțe extraordinare de curățare, spălare și lustruire datorită tehnologiei inovative a acestor echipamente pentru curățenie profesională, cu un consum semnificativ redus de apă, de substanțe chimice și de timp.

Prietenoase cu mediul și cu utilizatorii

Consumul de apă și substanțe chimice este redus datorită performanțelor excelente de curățare și a sistemului de dozare ușor de utilizat. Iar reducerea consumului chimic îmbunătățește calitatea aerului în spații închise.

Designul ergonomic și manevrabilitatea fantastică fac mașinile de curățat suprafețe i-scrub să fie ideale pentru automatizarea sarcinilor de curățare manuală. Este eliminată nevoia de a vă îndoi sau de a îngenunchea pentru a curăța colțurile sau zonele greu accesibile, pe care nu le puteți curăța cu mașini obișnuite de curățare a pardoselilor.

i-Scrub 30

i-Scrub 30

Curățarea cu monodisc – Acum la nivel de excelență! Cu un cablu detașabil de alimentare (interior din cupru moale Australia) și cu un buto...

Detalii
i-Scrub 21

i-Scrub 21

Acțiunea a două discuri combinată cu flexibilitatea de a curăța zone chiar și în poziție verticală. Dispune de un cap reglabil și 360 d...

Detalii