PowerBoss Nautilus

PowerBoss Nautilus

În limita stocului nostru disponibil, puteți obține CU O REDUCERE DE 15% echipamentul cel mai eficient în obținerea și menținerea unei curățenii perfecte în centre logistice, depozite și parcări sau în alte spații cu supafețe întinse!

Pentru achiziție sau detalii: 

 • tel: 0729.006.971
 • mail: sales[at]sala-group.ro

_______________
PowerBoss Nautilus obține rezultate profesionale deosebite de curățare în: Centre logistice și  Depozite, Industria alimentară, Parcări supraetajate, Industria grea, Hangare pentru avioane ș.a, datorită randamentului său ridicat, designului robust, manevrabilității și tehnologiei de ultimă oră încorporate.

Această mașina combinată realizează cu eficiență maximă măturarea/aspirarea, spălarea și uscarea printr-o singură trecere, curățând suprafețe întinse și foarte întinse cu performanțe deosebite, de până la 15.200 m² / h, cu o utilizare continuă, fără reumplere de până la 120 de minute!

Ceea ce, desigur, asigură o utilizare economică, deosebit de eficientă a acestei mașini pentru curățarea umedă și uscată a pardoselilor tari.

Puternic împotriva murdăriei persistente PowerBoss Nautilus este dotat cu două motoare hidraulice puternice, care acționează cele două perii cilindrice de 114 cm, cu o viteză de rotație de 425 rot/m. Chiar și cea mai persistentă murdărie nu are nicio șansă împotriva presiunii periilor, care poate fi ajustată până la 181 kg.

ALTE CARACTERISTICI:

 • Sistemul de operare cu un buton controlează toate funcțiile.
 • Anvelopele de direcție și tracțiunea pe puntea față permit o întoarcere completă în U pe culoarele înguste de până la 274 cm, permițând operatorului să urmărească permanent traficul din jur.
 • Turbina de aspirație de înaltă performanță oferă podele complet uscate imediat după curățare, pentru a preveni riscul alunecării și a permite circulația în siguranță în urma mașinii.
 • Furtunul larg de scurgere asigură o scurgere rapidă a apei recuperate.
 • Două deschideri mari în partea de sus a rezervorului, precum și o deschidere de inspecție de 20 cm asigură accesul ușor la rezervorul de recuperare
 • PowerBoss Nautilus este fabricat din componente robuste din oțel inoxidabil, ceea ce nu numai că protejează mașina împotriva avariilor, dar reduce semnificativ și costurile de întreținere
 • Este nu doar robust, dar și ușor de întreținut. Acces facil la motor, radiator, motor de aspirare, pompă hidraulică și rezervor.
 • Scaunul șoferului este poziționat într-o parte, oferind o vizibilitate optimă asupra suprafețelor de curățat.
 • Mecanismele și comenzile de acționare - complet hidraulice.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Mașina compactă de spălat-uscat pardoseli Scrubmaster B30 este ideală pentru curățenia profesională a zonelor mici până la mijlocii, din...

Detalii
Scrubmaster B/E8

Scrubmaster B/E8

Mașină ultra-compactă de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B/E8 oferă rezultate excelente în curățenia profesională a zonelor în...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Mașinile de spălat-uscat Scrubmaster B12 sunt uşor de mânuit și uşor de exploatat în locații mici. Designul eficace al ştergătoru...

Detalii