SCRUBMASTER B45/51

+ alte 11 imagini

SCRUBMASTER B45/51

Mașinile de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B45 sunt instrumente moderne pentru întreţinerea și spălatul temeinic al oricăror podele.

B45 este recomandată pt curățenia profesională eficientă a pardoselilor din clădiri administrative, magazine, ateliere, hoteluri, restaurante.

Cu o productivitate de până la 2000 mp/h, la un front de lucru de 51 cm, Scrubmaster B45 are o manevrabilitate excelentă, datorită designului compact.

Platoul de perii este plat, ideal pentru curățarea pe sub rafturi/etajere. Prin Sistemul HAKO AquaStop se obțin economii semnificative de apă și detergenți.

Pentru o curățenie profesională de excepție aveți acum o ocazie: să achiziționați echipamentul recondiționat SCRUBMASTER B45/51  cu un preț începând de la:

675,00 € (fără TVA)

 

Deosebit de fiabilă, având un cadru de oțel și o carcasă din aluminiu solid, unitate perii și raclete din aluminiu turnat sub presiune, B45 are și o tracțiune optimă, datorită anvelopelor care nu alunecă și nu lasă urme.

SPECIFICAȚII TEHNICE:

  • Lățime racletă: 51 cm
  • Redresor incorporat
  • 2 baterii testate = 36 min
  • Racleta aspiratie - 85 cm
  • Capacitate rezervor soluție/recuperare: 42 l / 42 l
  • Capacitate maximă baterie: 105 Ah

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

HAKOMATIC B 530RC

HAKOMATIC B 530RC

Practică și ușor de manevrat, mașina de curățat și igienizat pardoseli B530 RC spală și usucă în același timp orice tip de pardoseli ...

Detalii
HAKOMATIC B115R –TB 650

HAKOMATIC B115R –TB 650

Economică, practică și ușor de manevrat, această masină penru curățenia profesională este utilă pentru spălarea rapidă și comodă a ori...

Detalii
I-MOP XL BLUE KNOB

I-MOP XL BLUE KNOB

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop, comparativ cu alte metode clasice de curățare a pardoselilor, amortizează suficient de repede inves...

Detalii