Scrubmaster B120R

+ alte 4 imagini

Scrubmaster B120R

Suprafața de curățare - 5.800 mp/oră.

Cu randament crescut și manevrabilitate ridicată, masina de curățat pardoseli Scrubmaster B120R este ideală pentru curățarea centrelor comerciale, a halelor de producție și a clădirilor cu trafic intens, așa cum sunt gările și aeroporturile.

Această mașină de spălat-uscat pardoseli permite curățarea rapidă și eficientă a suprafețelor de dimensiuni mari și medii, datorită capacității rezervorului de 120 litri și randamentului de operare ridicat.

Dimensiunile sale compacte și unghiul de bracare de 90 de grade fac ca Scrubmaster să fie extrem de manevrabilă și ușor de folosit.

Mașina este disponibilă în patru mărimi de lucru diferite și poate fi prevăzută cu perii sub formă de disc sau de cilindru, care să permită configurarea optimizată pentru oricare cerințe personalizate de curățare.

Scrubmaster B120 R oferă spațiul de lucru perfect pentru operator, proiectat ergonomic și prevăzut cu detalii tehnice sofisticate care asigură o activitate eficientă. 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

PowerBoss Nautilus

PowerBoss Nautilus

În limita stocului nostru disponibil, puteți obține CU O REDUCERE DE 15% echipamentul cel mai eficient în obținerea și menținerea une...

Detalii
Scrubmaster E/B10

Scrubmaster E/B10

Mașinile de spalat-uscat pardoseli Scrubmaster E10 şi  B10 sunt compacte, robuste şi uşor de transportat; ideale pentru curăţenia meticuloa...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Mașinile de spălat-uscat Scrubmaster B12 sunt uşor de mânuit și uşor de exploatat în locații mici. Designul eficace al ştergătoru...

Detalii