Scrubmaster B45

+ alte 3 imagini

Scrubmaster B45

Mașinile de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B45 sunt instrumente moderne pentru întreţinerea și spălatul temeinic al oricărei podele.

Un corp de bază al acestui echipament pentru curățarea podelelor permite o combinaţie modulară, care oferă adaptarea la toate suprafeţele posibile şi la toate condiţiile de lucru.

Utilizatorii pot opta pentru cele 3 lăţimi diferite de lucru, curățarea podelelor cu perie, cu disc şi cap cu cilindri, ca și pentru mocalitatea de tracţiune: cu perie "powerflow" sau tracţiunea pe roţi.

În funcție de nevoiile care vă sunt specifice, puteţi alege soluţia cea mai eficace şi mai productivă, fără compromisuri.

Pentru mai multe informatii și achizitie, faceți CLICK AICI

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

PowerBoss Nautilus

PowerBoss Nautilus

În limita stocului nostru disponibil, puteți obține CU O REDUCERE DE 15% echipamentul cel mai eficient în obținerea și menținerea une...

Detalii
Scrubmaster E/B10

Scrubmaster E/B10

Mașinile de spalat-uscat pardoseli Scrubmaster E10 şi  B10 sunt compacte, robuste şi uşor de transportat; ideale pentru curăţenia meticuloa...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Mașinile de spălat-uscat Scrubmaster B12 sunt uşor de mânuit și uşor de exploatat în locații mici. Designul eficace al ştergătoru...

Detalii