Mopuri i-fibre

Un sistem all-in-one numit i-fibre, compus dintr-o serie întreagă de utilități și echipamente, vă ajută să economisiți apă, substanțe chimice și timp.

Rezervele de mop microfibre pot fi folosite pentru niveluri diferite de murdărie de la scăzute până la grele. Tehnologia patentată cu margini moi le fac perfecte pentru curățarea 4D.

Dispozitivul-cadru de spălare a pereților, Wallwash, se îndoaie cu 360°, fiind perfect pentru curățarea pereților și a locurilor greu accesibile.

Sistemul de pre-tratare economisește apă, substanțe chimice și, mai ales, timp.

Număr de spalari minim garantat: de 750 de ori.


 

Solicitați demo aici: sales[at]sala-group.ro

Pentru alte informații și achiziție, contactați-ne aici: office[at]sala-group.ro


 

i-know kit cu test ATP

Setul i-know face vizibilul invizibil dovedind cât de eficientă și de temeinică este curățenia. Datele colectate vă ajută să aveți mai multe informații, făcând mai eficiente operațiunile de curățare viitoare.


Cu i-know puteți începe monitorizarea curățeniei. Gletmetrul este un indicator al aspectului și al curățeniei. Folosiți testele ATP din kit pentru a verifica rapid dacă suprafețele au fost curățate bine. Prin punerea în aplicare a acestui instrument de monitorizare, personalul de curățenie va fi mai conștiincios, știind că nivelul de curățenie va fi măsurat în mod regulat.

i-know dovedește cât de puțină apă este folosită și ajută la prevenirea accidentelor prin alunecare.

Operațiunile de curățare viitoare vor fi mai eficiente și mai temeinice.


 

Cărucioarele curățenie profesională I-LAND

Cărucioarele i-land fac procesul de curățare să fie mai eficient. Tot ce ai nevoie, accesibil și convenabil, într-un singur cărucior: și pentru curățenia manuală și mecanică.

Permanent la îndemână. Capacele colorate ale găleților aflate la îndemână ajută operatorul să găsească substanțele chimice, instrumentele și lavetele potrivite, fără riscul contaminării încrucișate.

i-land simplifică procesul de curățare.

Este conceput în patru variante dimensional-funcționale: i-land S, L, XL și XXL.


i-Land

i-Land

i-land sunt cărucioare inovative pt curațenia profesională. Cu i-land, procesul de igienizare, dezinfectare și curățenie profesională dev...

Detalii