i-Gum

i-Gum


Un rucsac confortabil este purtat de operator, permițând o libertate completă de mișcare și ușurință în manevrare. Aparatului îi este atașată o lance ergonomică concepută special pentru a asigura o funcționare rapidă, fiabilă și ușoară, cu îndepărtarea completă a gumei de mestecat de pe diferite suprafețe. La punctul de contact, peria special proiectată emite un amestec de abur chimic neutru și sigur pentru a evapora guma de mestecat, care poate fi apoi facil îndepărtată. Elimină nevoia de furtunuri de presiune mare, substanțe chimice neprietenoase în spații nedorite, făcându-l foarte potrivit lucrului, mai ales în zonele aglomerate. Designul de înaltă calitate și robust al mașinii i-Gum are un ciclu de funcționare continuu de cel puțin opt ore.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

i-Land

i-Land

Obiectivul i-Land este de a simplifica procesul de curățenie totală pentru a crește nivelul de eficienta si a aduce satisfactia lucrului bine facu...

Detalii