i-Mop XXL masina de curatat pardoseli

+ alte 6 imagini

i-Mop XXL masina de curatat pardoseli

Uneori mai mare poate însemna mult mai bine. I-Team vă prezintă cu mândrie noul i-Mop XXL: un dispozitiv de curatat pardoseli electric,retehnologizat care literalmente depășește ca performanță concurența. Cu un platan de perii mai mare & un nou sistem de gestionare a energiei, suprafețele mari, ce obstrucționează curățarea devin acum posibil de curățat. Această inovație permite utilizatorului să curețe până la 2800 de metri pătrați în doar o oră, schimbând abordarea cu privire la modul în care o mașină de spălat/uscat pardoseli ar trebui să arate, să se comporte și să fie manipulată. Începeți să economisiți foarte mult timp atunci când operați mașina și să reduceți timpul alocat logisticii pentru spațiile de curățat, chiar și cele de dimensiuni mai mari. Puteți economisi aproximativ 20% din timpul dvs. în comparație cu o deplasare convențională în spatele mașinii de spălat/uscat pardoseli cu o dimensiune de 50 până la 75 cm. Dotați-vă cu i-mop XXL, unde inovația remarcabilă se potrivește cu designul flexibil.

 

Beneficii: 

 - curatare puternica    - transport facil/depozitare facila  - placut si comod

 

 

   - podele uscate si sigure   - intuitiv           - setare simpla

 

 

 

Media: 

 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

imop Lite - ușor de curățat pardoseli

imop Lite - ușor de curățat pardoseli

imop Lite – mica mașină cu performanțe mari se potrivește perfect curățeniei pardoselilor din magazine, hoteluri, restaurante și bucătă...

Detalii