Curățenie simplificată, ecologică, eficientă și productivă

Folosirea produselor i-team range simplifică procesul de întreținere și menținere a curățeniei și-l duce rapid la rezultate maxime, cu eficiență sporită.

Cu performanțe de curățare sporite, timp de nefolosire redus și upgrade-uri ușor de realizat, costul total de proprietate al produselor i-range devine imediat rentabil.

Puteți economisi, de exemplu, până la 80% din timpul de curățare la trecerea de la curățarea manuală, la i-mop XL și până la 50% la trecerea de la alte soluții mecanice de curățare, la mașini i-range.

În plus, echipamentele și produsele i-team Global asigură obținerea unei curățenii mai temeinice ca oricând, cu o reducere substanțială a consumului de apă și detergenți.

Sala – Clean Business face parte din familia globală de parteneri i-team Global care operează în peste 60 de țări și reprezintă în exclusivitate în România, ca i-partner marca și produsele i-range.Mașinile de spălat-uscat pavimente i-mop 
curăță pardoselile cu până la 30% mai repede decât alte mașini de spălat-uscat pardoseli și cu 70% decât cu un mop ud obișnuit.

Revoluționare, flexibile și puternice, i-mop-urile fac să crească eficiența utilizării  forței de muncă.

În plus, cu i-mop-ul se obțin pardoseli mai curate  și mai igienice, fără microbi și bacterii.

Aflați cum, făcând un click aici.


Obțineți o economie substanțială de timp făcând curățenie cu un aspirator cu baterii i-vac.

Doar îl porniți și apoi lucrați cu el non-stop.

i-vac surprinde orice utilizator cu libertatea deplină de mișcare, ușurința de utilizare și puterea sa.

Aflați mai multe despre gama de aspiratoare i-vac, făcând click aici. 


Curățați orice suprafață cu mașinile de curățat cu discuri i-scrub, chiar și zonele greu de accesat, indiferent dacă sunt în plan orizontal sau vertical.

Obțineți performanțe extraordinare de curățare, spălare și lustruire cu un consum semnificativ redus de apă, de substanțe chimice și de timp.

Aflați mai multe despre gama i-scrub  făcând click aici. 


Cu mașina de îndepărtat gumă I-GUM curățați rapid de pe orice suprafață (pardoseli dure, scaune cinematograf, lemn mochetă, uși, placaj, beton sau oțel) guma de mestecat sau alte reziduuri lipite pe astfel de suprafețe.

Vă sunt necesare mai puțin de 6 secunde pentru a curăța zona propusă.

Fără nicio urmă remanentă pe suprafața curățată. Fără cabluri, furtunuri, pardoseli ude, vapori periculoși sau substanțe chimice nocive.

Aflați mai multe despre  I-GUM, făcând click aici .


Cu ajutorul I-WASH + I-SUIT vă puteți menține picioarele pe sol și să curățați, să spălați geamuri și pereți de sticlă la înălțimi de până la 18 metri, fără scară.

Când folosiți i-suit vă îmbunătățiți siguranța și precizia operațiunilor de spălare. Folosind stâlpul telescopic în combinație cu i-suit, puteți să curățați geamurile de trei ori mai repede.

Ochelarii i-suit oferă o viziune de ansamblu excelentă: vezi la înălțime fără să mai înclini capul capul pe spate.

 Aflați mai multe despre I-WASH + I-SUIT făcând click aici.


Cărucioarele de curățenie profesională I-LAND fac procesul de curățare să fie mai eficient. Tot ce ai nevoie într-un singur loc: și pentru curățenia manuală și mecanică. Permanent la îndemână.

Un sistem all-in-one numit i-fibre, compus dintr-o serie întreagă de utilități și echipamente vă ajută să economisiți apă, substanțe chimice și timp.

Setul i-know cu test ATP face vizibilul invizibil dovedind cât de eficientă și de temeinică este curățenia.

 Aflați mai multe despre aceste produse, făcând click aici.