i-Scrub 21B

+ alte 2 imagini

i-Scrub 21B

Curățați orice suprafață orizontală sau verticală(pardoseli, pereți placați) cu echipamentele de curatenie i-scrub 21B, chiar și zonele greu accesibile (scări, sau chiar în spatele vaselor de toaletă).

Cu mânerul telescopic și capul reglabil cu 360° de mișcare liberă, această mașină pentru curățenie profesională poate accesa rapid și ușor orice zonă și poate fi reglată pe loc pentru curățarea acesteia.

Cu motorul puternic de 400 RPM, i-scrub 21B permite utilizatorului să curețe orice suprafață cu performanțe de curățare sporite.

În plus, i-scrub 21B poate fi transformat cu ușurință într-un echipament manual, portabil, de curățare și igienizare, fiind livrat cu o baterie i-power care vă permite să curățați cel puțin 2 ore.

Veți reduce timpul de muncă cu 30%, față de o curățare manuală folosind i-scrub 21B, cu designul său ergonomic și o greutate de numai 2,1 kg.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

i-Scrub 30EM Pro

i-Scrub 30EM Pro

Echipamentul de curățenie profesională i-scrub 30EM Pro este eficient și ușor de folosit pe orice suprafețe – pardoseli dure, parchet sau ...

Detalii
I-SCRUB 26H LED EU

I-SCRUB 26H LED EU

Echipamentul pentru curățarea și igienizarea profesională a suprafețelor, i-scrub 26H cu led UV este eficient pentru orice grad de murdărire, de...

Detalii