i-mop Lite + BONUS i-scrub 26H si 30 rezerve i-fibre

i-mop Lite + BONUS i-scrub 26H si 30 rezerve i-fibre

Pentru un imop Lite cumpărat, primiți BONUS 1 echipament pentru curățarea și igienizarea profesională a suprafețelor, i-scrub 26H cu led UV, deosebit de eficient în dezinfecții și 30 rezerve mop i-fibre, culori HACCP, proiectate pentru pre-tratare și optime în activități de curățenie profesională și dezinfectare.

imop Lite – mica mașină cu performanțe mari – se potrivește perfect pentru igienizarea, dezinfecția și curățenia profesională a pardoselilor din magazine, bucătării, toalete și holuri, trenuri și alte locații.

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop, comparativ cu alte metode clasice de curățare a pardoselilor, amortizează suficient de repede investiția inițială.


Solicitați demo, informații și oferta aici: sales@sala-group.ro


Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

i-mop XXL + BONUS 1 i-land S

i-mop XXL + BONUS 1 i-land S

Pentru un i-mop XXL cumpărat, primiți GRATUIT un cărucior pentru curățenie profesională i-land S, care vă ajută să faceți să fie mai eficie...

Detalii
i-mop XL cu BONUS i-vac 4B Move

i-mop XL cu BONUS i-vac 4B Move

Pentru un i-mop XL cumpărat, primiți GRATUIT un aspirator-rucsac (portabil) cu baterii Litiu-Ion, i-vac 4B Move, cu care puteți să curățaț...

Detalii