i-mop XL cu BONUS i-vac 4B Move

i-mop XL cu BONUS i-vac 4B Move

Pentru un i-mop XL cumpărat, primiți GRATUIT un aspirator-rucsac (portabil) cu baterii Litiu-Ion, i-vac 4B Move, cu care puteți să curățați de două ori mai repede o încăpere, consumând cu până la 40% mai puțină energie.

În plus, orice i-mop folosit la curățenie profesională, igienizare și dezinfectare lasă podeaua uscată imediat și, deci, mai igienică!

i-mop XL vă aduce oportunitatea de a îmbunătăți substanțial operațiunile de curățare și întreținere, economisind totodată timp și bani.

Ca mașină pentru curățări dificile, i-mopul vă va spăla podelele mai repede, mai ușor și cu rezultate mai bune decât o mașină de spălat-uscat tradițională.


Solicitați demo, informații și oferta aici: sales@sala-group.ro


 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

i-mop Lite + BONUS i-scrub 26H si 30 rezerve i-fibre

i-mop Lite + BONUS i-scrub 26H si 30 rezerve i-fibre

Pentru un imop Lite cumpărat, primiți BONUS 1 echipament pentru curățarea și igienizarea profesională a suprafețelor, i-scrub 26H cu led UV, de...

Detalii
i-mop XXL + BONUS 1 i-land S

i-mop XXL + BONUS 1 i-land S

Pentru un i-mop XXL cumpărat, primiți GRATUIT un cărucior pentru curățenie profesională i-land S, care vă ajută să faceți să fie mai eficie...

Detalii