i-mop XXL + BONUS 1 i-land S

i-mop XXL + BONUS 1 i-land S

Pentru un i-mop XXL cumpărat, primiți GRATUIT un cărucior pentru curățenie profesională i-land S, care vă ajută să faceți să fie mai eficient procesul de curățare și dezinfectare.

Cu puterea unei mașini clasice de spălat-uscat pardoseli și agilitatea unui mop obișnuit, i-mop XXL este ușor de manevrat și îi permite utilizatorului să curețe chiar și până la 2300 mp doar într-o oră.

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop, în procesul de igienizare, dezinfecție și curățenie profesională a pardoselilor, comparativ cu alte metode clasice de curățenie, amortizează suficient de repede investiția inițială.


Solicitați demo, informații și oferta aici: sales@sala-group.ro


Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

i-mop Lite + BONUS i-scrub 26H si 30 rezerve i-fibre

i-mop Lite + BONUS i-scrub 26H si 30 rezerve i-fibre

Pentru un imop Lite cumpărat, primiți BONUS 1 echipament pentru curățarea și igienizarea profesională a suprafețelor, i-scrub 26H cu led UV, de...

Detalii
i-mop XL cu BONUS i-vac 4B Move

i-mop XL cu BONUS i-vac 4B Move

Pentru un i-mop XL cumpărat, primiți GRATUIT un aspirator-rucsac (portabil) cu baterii Litiu-Ion, i-vac 4B Move, cu care puteți să curățaț...

Detalii