Mașinile de spălat-uscat pavimente i-mop spală și usucă zone în care alte mașini chiar nu pot ajunge.

i-mop-urile sunt capabile să curețe până la marginea podelei și pe sub obstacole de tot felul, ceea ce duce la eliminarea operațiunilor manuale de întreținere, finisare/finalizare și menținere a curățeniei podelei.

Productivitatea i-mop. ComparațiiAstfel, pardoselile cu suprafețe mici și medii, de până la 1800 mp sunt curățate mult mai rapid, cu până la 30% față de curățenia realizată cu mașinile clasice, convenționale, de spălat-uscat pardoseli.

Mai flexibile, mai puternice, mai eficiente

Relativ mici, ergonomice și ușor de folosit, i-mop-urile combină puterea și viteza mașinilor de spălare-curățare industriale cu flexibilitatea unui mop obișnuit.

Curățirea pardoselii cu i-mop se realizează cu 70% mai repede decât în cazul spălării obișnuite cu mopul ud.

Revoluționare, flexibile și puternice, aceste mașini de curățat pardoselile fac să crească eficiența utilizării  forței de muncă.


Solicitați demo aici: sales[at]sala-group.ro

Pentru alte informații și achiziție, contactați-ne aici: office[at]sala-group.ro


 

Mai temeinic, mai profund 

Greutatea pe perii și viteza lor mare de rotație face mai eficientă curățarea în profunzime a podelei.

Testările ATP – ce relevă gradul de curățenie a suprafețelor și, implicit, eficiența operațiunilor de curățenie – au confirmat că, datorită periilor sale rotative, cu i-mop-ul se obțin pardoseli cu 90% mai curate față de spălarea cu mopul tradițional.

Mai igienic, mai sigur și ecologic

Tehnologia avansată de aspirație a i-mopului extrage practic toată soluția de curățare și orice lichid ar mai fi pe podea, lăsând imediat podelele uscate.

Astfel se elimină uscarea apei murdare pe podelele alunecoase și contaminarea  suprafeței cu microbi și bacterii. Podeaua va fi uscată, vizibil mai curată și, evident, mai igienică.

Pentru a reduce consumul de apă și impactul asupra mediului, i-mop-ul este conceput astfel încât să utilizeze o cantitate foarte mică de apă și substanțe chimice, reducând impactul asupra mediului cu peste 75%.

imop Lite - ușor de curățat pardoseli

imop Lite - ușor de curățat pardoseli

imop Lite – mica mașină cu performanțe mari – se potrivește perfect curățeniei pardoselilor din magazine, hoteluri, restaurante...

Detalii
i-mop XL - mașina de curățat rapid pardoseala

i-mop XL - mașina de curățat rapid pardoseala

i-mop XL vă aduce oportunitatea de a îmbunătăți substanțial operațiunile de curățare și întreținere, economisind totodată timp ...

Detalii
i-mop XXL mașina puternică de spălat pardoseli

i-mop XXL mașina puternică de spălat pardoseli

i-mop XXL  are puterea unei mașini clasice de spălat-uscat pardoseli și agilitatea unui mop obișnuit. Viteză, igienă și siguranță I-mo...

Detalii
I-POWER - Acumulatori (Litiu-Ion) pentru mașinile autonome de curățat pardoseli

I-POWER - Acumulatori (Litiu-Ion) pentru mașinile autonome de curățat pardoseli

Orice lucrare de curățare a unei pardoseli aveți, nu mai sunteți legați de o priză. Aveți libertatea de mișcare oriunde și oricând. Ast...

Detalii